Mindfulness yoga met Caroline

In deze cursus worden asana’s afgewisseld met visualisatie, meditatie, ademhalings- en concentratieoefeningen. Ik geef een zachte vorm van yoga, waarbij ik je uitnodig om doelgericht aandacht te geven aan wat zich op dit moment voordoet. Zonder daar een oordeel over te hebben. Het bewustzijn wat dan ontstaat is mindfulness. Door het doen van Yoga leer je bewust worden van de verbinding die bestaat tussen de mind, het lichaam en de adem. Je creëert helderheid en rust in je hoofd en word je gewaar van je lichaam als geheel. Je gaat van doe-modus naar de Zijn-modus. Elke les wordt opgebouwd rond een thema.

Voor de lessen haal ik inspiratie uit mijn dagelijks leven, de yogafilosofie, mindfulness, de chakra’s, de docentenopleiding, bijscholingen en alles wat ik verder sinds mijn 18de ben tegengekomen op mijn yoga pad. Met liefde deel ik mijn opgedane ervaringen met jou. Wil jij leren om jezelf vanuit mildheid te benaderen? Situaties als stress, emoties en pijn op te merken? Rust, ruimte, vitaliteit, balans, openheid en helderheid ervaren? Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen. Wees welkom en voel je vrij om in te schrijven voor deze cursus.

Benodigdheden: makkelijk zittende kleding, warme trui en grote handdoek of dekentje.

Ik geef hybride les. Wanneer het volgens de maatregelen van de overheid kan zijn de lessen fysiek en anders online live via Teams/Zoom.

Meld je hier aan!

De lessen worden gegeven op:

Maandag (vanaf 16 september ’24) 09.30-10.45 Mindfulness Yoga
Woensdag (vanaf 18 september ’24) 09.30-10.45 Mindfulness Yoga

De lessen Mindfulness Yoga worden gegeven in:

Cordium

De Ruyterstraat 65

6512GB Nijmegen

Het zijn 28 lessen van 1 uur en 15 minuten. De kosten bedragen €200,– . De Meedoenregeling van Gemeente Nijmegen kan voor deze cursus worden gebruikt.  Inschrijven kan via De Opstap: Yoga : Mindfulness yoga met Caroline (deopstap-nijmegen.nl