Hatha Yoga, rond mijn 18e ontdekt en nooit meer losgelaten. Als een rode draad door mijn leven geweven, het grote yoga-avontuur dat mij dikwijls helpt in het dagelijks leven, in de vorm van wijsheid, rust, innerlijke vrijheid, ‘zijn’ in het hier en nu. Steeds beter volg ik mijn hart en kan ik van een afstand kijken naar de dingen die in het leven voorbij komen. Daarnaast voel ik mezelf thuis in mijn aardig soepele lichaam.

Ik heb geleerd van geweldige docenten, uiteindelijk de grote stap gezet richting de Yogaschool Ron van der Post. Na 3 jaar intensieve yogabeoefening bestaande uit pittige asana’s, meditatie, filosofie en een zelf geschreven scriptie over yoga en depressie, ben ik uiteindelijk in juni 2011 met diploma op zak mijn weg verder gegaan. Naast lerares blijf ik leerling en volg ik met veel plezier workshops en zo nu en dan yogalessen. Mijn matje heb ik onder andere eens uitgerold bij Myrna van Kemenade, Diana Plenckers en Rita Beintema.
Yoga is naast dansen, wandelen, schrijven, lezen en tekenen toch wel mijn grootste passie. Met veel liefde en plezier geef ik al zo’n 12 jaar les. Wat ik de mensen graag mee wil geven is kalmte in deze toch al hectische tijd. Ik vind gezond leven belangrijk. Voor mij betekent dat een regelmatig leven met veel bewegen en gezond eten. De mind voeden met positieve gedachten en vooral rust creëren, zodat gedachten minder beslag van mezelf innemen. Ik wil graag de positieve energie die ik hierdoor ervaar delen met mensen. Yoga is één van de vele middelen om samen of alleen een hoger doel te bereiken. ‘Zijn’ in het hier en nu. Van daaruit het leven tegemoet treden. Tot nu toe ervaar ik mijn leven als een grote reis waarin ik telkens leer en groei. Yoga speelt hierin een grote rol. Het heeft mij geholpen te zijn wie ik nu ben.

Op grotere schaal hoop ik samen met anderen eenheid te bereiken, liefde waar iedereen uiteindelijk naar verlangt te delen en zo een betere wereld te scheppen.

Love is the strongest medicine. It is more powerful than electricity.
Maharaji