Start nieuw seizoen Hatha Yoga

Na schitterende vergezichten in het Zwarte Woud en wandelingen naar de toppen van de hoogste bergen aldaar ben ik klaar voor het nieuwe yogaseizoen. Ik start in week 38 met twee nieuwe groepen op verschillende locaties. Beide locaties liggen dichtbij het centrum van Nijmegen. Op maandagavond 18 september is er een lessenreeks van 28 lessen in de Ark van Oost en op woensdagmorgen in het Cordium Centrum voor Groei en ontwikkeling.

Open dag Ark van Oost
Wanneer je meer wilt weten over mijn manier van lesgeven kun je zondag 3 september om 13.30 een verkorte Hatha Yoga les meedoen tijdens de open dag van de Opstap in de Ark van Oost.

Website Yoga Pura
Op deze website kun je onder het kopje lesinformatie lezen over mijn wijze van lesgeven, de lestijden en het tarief dat gerekend wordt voor een seizoen.

Welkom
Ik hoop jou graag te ontmoeten in het nieuwe lesseizoen. Het geeft niet of je wel of geen ervaring hebt met yoga. Iedereen kan instromen lenig of niet. Ik vind het belangrijk om te doen wat bij jouw lichaam past.

Namasté