Suiker vrije appeltaart bakken

Morgen wordt mijn dochter Elise 18 jaar. Een volwassen dochter die op haar verjaardag voor het eerst mag gaan stemmen. Hoe bijzonder is dat? Natuurlijk gaan we lekker smullen en bak ik een taart.

Nu eet ik sinds 1 januari zo weinig mogelijk geraffineerde suikers. Tot nu toe gaat dat best goed. Ik vind het leuk om allerlei nieuwe recepten uit te proberen. Zo vond ik vanochtend een foto van een heerlijk uitziend puntje taart bij goddelijke-recepten.nl. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je deze taart in elkaar kunt flansen.

Morgenvroeg wanneer Elise naar school is neem ik de tijd om de appeltaart te gaan maken. Ik ben reuze benieuwd naar de smaak van de taart. En ook welke taart Elise, Lisanne en iedereen die morgen langs komt gaan kiezen, de suikervrije appeltaart of de aardbeientaart van multivlaai.